Hoi, ik ben Thekla Ahrens, freelance boekbinder en boekrestaurator met een eigen werkplaats in Amsterdam Centrum. Je kunt bij mij terecht voor het (hand)binden en restaureren van boeken, in oplages van één tot zo’n 200 stuks.

Wil je het eens zelf proberen? Ik geef ook cursussen, zowel in mijn atelier als op locatie.

BOEKRESTAURATIE

BOEKBINDEN

CURSUSSEN

Als zelfstandig boekrestaurator restaureer ik perkament, leer, linnen en papieren banden. (Lees meer…)

In mijn eigen werkplaats in Amsterdam Centrum bind ik boeken in allerlei soorten en maten, in oplages van 1 tot ongeveer 200, zowel met de hand als machinaal. (Lees meer…)

Als opgeleid handboekbinder geef ik zelf ook workshops en cursussen. Dat doe ik vanuit mijn eigen werkplaats in Amsterdam Centrum, maar ook op verschillende locaties en evenementen in Nederland en daarbuiten. (Lees meer…)

Ik werk als  zelfstandige boekrestaurator en restaureer perkament, leer, linnen en papieren banden. Als particulier kun je bij mij terecht voor de restauratie. (Lees meer…)

Als opgeleide handboekbinder bind ik boeken in kleine oplage, individueel en in nauwe afspraak met jou als opdrachtgever. (Lees meer…)

Mijn cursussen geef ik op verschillende locaties in Amsterdam. Ik ben mobiel en verzorg ook groepsworkshops op locaties, bij jou thuis, op beurzen (de jaarlijkse boekbind en boekkunstbeurzen. (Lees meer…)